Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 412
Loading...

Тема 9. Будинки громадського харчування. Ресторани, кафе, кав'ярні.

Дізнаємось

Як проєктуються внутрішні приміщення закладів, на які функціональні підгрупи вони поділяються. Як влаштовані та функціонують будинки громадського харчування, починаючи від вибору земельної ділянки і закінчуючи дизайном інтер'єру, з урахуванням соціальних, економічних, технічних та естетичних аспектів.

Навчимось

Класифікувати типи закладів громадського харчування. Розуміти основні вимоги та норми, які необхідно враховувати при проєктуванні закладів.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
4 лабораторні заняття
1
5 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
6 лекції
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29