Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 412
Loading...

Основні типи закладів громадського харчування, торгівлі, принципи організації інтер’єрів. Матеріали для підлог в інтер’єрах громадських приміщень. С\р: Креслення плану підлоги- 2 год.

Дізнаємось

про основні типи закладів громадського харчування, торгівлі, , принципи організації інтер’єрів

Навчимось

підбирати опоряджувальні матеріали для підлог в інтер’єрах громадських приміщень.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
7 лекції
1
2
3
4
5
7 практичні заняття
1
2
3
4
5
8 лекції
1
2
3
4
5
8 практичні заняття
1
2
3
4
5
6