Довідка
Довідка
ЛКЛАУД ІД 412
Loading...

Основні типи об’єктів громадського харчування та принципи організації інтер’єрів, проєктування, ергономіка, підбір обладнання, меблів та освітлення.

Дізнаємось

про основні типи об’єктів громадського харчування та принципи організації інтер’єрів

Навчимось

проєктувати згідно ергономіки, включаючи підбір обладнання, меблів та освітлення.

Матеріали

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Проблемні питання
  • Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Д.з.

Доступно тільки для зареєстрованих користувачів

Тема
7 лекції
1
2
3
4
5
7 практичні заняття
1
2
3
4
5
8 лекції
1
2
3
4
5
8 практичні заняття
1
2
3
4
5
6
Загальнонаціональна хвилина мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії рф проти України
60